HET VRIESVERSTIVAL MET DE VERKIEZINGEN VRIESVERS WINKEL EN VRIESVERS PRODUCT VAN HET JAAR 2021

Vanaf 1 september 2021 gaat het VriesVerstival van start. Supermarkten strijden in de maand september om de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2021’. Tegelijkertijd loopt de verkiezing VriesVers Product van het Jaar A-merk 2021.

Tijdens het VriesVerstival staat de (diep)vriesversafdeling een aantal weken in de spotlights bij de deelnemende winkels. Het VriesVerstival vindt plaats van 1 tot en met 25 september 2021.

Tijdens het VriesVerstival kan de consument stemmen op twee onderdelen:

  1. De verkiezing van VriesVers Winkel van het Jaar 2021;
  2. De verkiezing van VriesVers Product van het Jaar 2021 A-merk;

VriesVerstival:

Het VriesVerstival is een winkelactie in de maand september op de (diep)vriesversafdeling in deelnemende winkels. De deelnemende winkels strijden om de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2021.

Daarnaast doen een aantal A-merk producten mee voor de titel VriesVers Product van het Jaar 2021. De deelnemende Huismerken worden beoordeeld door een vakjury.

Jaarlijks pakken we fors uit met betrekking tot aandacht in de media en geweldige activiteiten om de categorie vriesvers (=diepvries) in de winkel sterk onder de aandacht te brengen van consumenten.

We zijn heel blij met de stem van de consument voor de producten binnen deze categorie! Dit omdat er een eigen award te winnen valt. Als dank voor het stemmen, maakt de consument ook kans op een aantal mooie prijzen

Jouw stem is van belang!

Deze wordt georganiseerd door VriesVers Platform en wordt mede mogelijk gemaakt door Müller Fresh Food Logistics, Carrier Refrigeration Benelux, Queens Products, FarmCamps, Inventum, Boermarke Desserts en Aviko.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details