De winkelactie het VriesVerstival met de verkiezingen VriesVers Winkel en VriesVers Producten van het Jaar A-merk 2021 loopt van 1 tot en met 25 september. 

De deelnemende winkels en producten zullen zeker blij zijn met jouw stem!

Doet jouw favoriete winkel dit jaar niet mee? Geef ons een tip voor volgend jaar en wij zullen hen benaderen. Stuur dan een mail naar info@vriesversplatform.nl

Je kunt uiteraard nog steeds meedingen naar een van de mooie prijzen, door NU nog te stemmen op jouw favoriete VriesVers Winkel en/of Product van het Jaar A-merk 2021! 

De winnaars van VriesVers Winkels en Producten van het Jaar 2021 zullen op 8 oktober bekend gemaakt worden. We verwachten voor eind oktober de prijswinnaars van onder andere 1 minuut gratis winkelen, vakanties van FarmCamps, de mooie koel-vriescombinatie of hetelucht friteuses van Inventum en de 10x 2 entreekaarten voor het Bonnefantenmuseum in Maastricht bekend te maken. Wie weet ben jij de winnaar van een van deze prijzen!

 

Winkelactie VriesVerstival van start
1 sep 2020
Het VriesVerstival met de verkiezingen VriesVers Winkel en VriesVers Producten van het Jaar A-merk en Huismerk gaan van start. Stemmen op jouw favoriete VriesVers Winkel én VriesVers Producten A-merk en Huismerk kan vanaf 1 tot en met 25 september.
1 jan 1970
De winkelactie het VriesVerstival met de verkiezingen VriesVers Winkel en VriesVers Producten van het Jaar A-merk 2021 loopt van 1 tot en met 25 september.
De deelnemende winkels en producten zullen zeker blij zijn met jouw stem! .

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details