Heb jij nog niet gestemd?

De winkelactie het VriesVerstival met de verkiezingen VriesVers Winkel en VriesVers Producten van het Jaar A-merk en Huismerk 2019 nadert langzaam het einde. Maar niet getreurd, iedereen kan nog tot en met aanstaande 26 mei stemmen!

De deelnemende winkels en producten zullen zeker blij zijn met jouw stem!

Doet jouw favoriete winkel dit jaar niet mee? Geef ons een tip voor volgend jaar en wij zullen hen benaderen. Stuur dan een mail naar info@devriesverskeuken.nl

Je kunt uiteraard nog steeds meedingen naar een van de mooie prijzen, door NU nog te stemmen op jouw favoriete VriesVers Winkel en/of Product van het Jaar A-merk en Huismerk! 

De winnaars van VriesVers Winkels en Producten van het Jaar 2019 zullen op 13 juni bekend gemaakt worden. We verwachten voor eind juni de prijswinnaars van onder andere 1 minuut gratis winkelen, vakantiecheques van Novasol Vakantiehuizen en de mooie Retro koelkast of hetelucht friteuses van Inventum bekend te maken. Wie weet ben jij de winnaar van een van deze prijzen!

 

Heb jij nog niet gestemd?
Winkelactie VriesVerstival van start
1 mei 2019
Het VriesVerstival met de verkiezingen VriesVers Winkel en VriesVers Producten van het Jaar A-merk en Huismerk gaan van start. Stemmen op jouw favoriete VriesVers Winkel én VriesVers Producten A-merk en Huismerk kan vanaf 1 mei tot en met 26 mei.
Heb jij nog niet gestemd?
Heb jij nog niet gestemd?
1 jan 1970
De winkelactie het VriesVerstival met de verkiezingen VriesVers Winkel en VriesVers Producten van het Jaar A-merk en Huismerk 2019 nadert langzaam het einde. Maar niet getreurd, iedereen kan nog tot en met aanstaande 26 mei stemmen !
De deelnemende winkels en producten zullen zeker blij zijn met jouw stem!.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details