Prijzen

STEM EN WIN MOOIE PRIJZEN

Ook bij deze editie van de verkiezing zijn er weer geweldige prijzen te winnen.

2 x 1 minuut gratis winkelen

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één minuut gratis winkelen in 1 van de winnende winkels, gesponsord door Aviko.

Altijd al een keer gratis willen winkelen? Stem op jouw favoriete VriesVers Winkel en/of Product en hol met jouw winkelwagen door de winkel.

Voorwaarden: er wordt een vlog van jouw minuut winkelen gemaakt en deze wordt gepubliceerd via de Facebookpagina van de VriesVers Keuken en overige social media. Het bedrag van 1 minuut winkelen is tot maximaal € 300,-.

2 x FarmCamps vakantie

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekje te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden! Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! 

Breng jouw stem uit op jouw favo deelnemende winkel en/of product en maak kans op een Boerderijvakantie van FarmCamps, t.w.v. € 449,-- in een luxe tent naar keuze. 

- Waarde: € 449,-- (laag/hoogseizoen)

- De prijs wordt aangeboden op basis van boeking voor 8 oktober 2022 en eigen vervoer

- De prijs is inclusief schoonmaakkosten, reserveringskosten, calamiteitendekking, gas, water et electra 

- De prijs is exclusief optionele extra's, borg, toeristenbelasting en eventuele verzekeringen. 
 

1x vrijstaande koel- vriescombinatie KV1435S van Inventum

De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1435S heeft een totale netto inhoud van 165 liter. Het is een zuinige koel- vriescombinatie met energieklasse A+. Het vriesgedeelte, met een netto inhoud van 43 liter, heeft een invriesvermogen van 2,5 kg/24u. Verder is de koel- vriescombinatie voorzien van energiezuinige LED verlichting. De koel- vriescombinatie heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en twee eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken.

3 x Hetelucht friteuse van Inventum 

 

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één van de 3 hetelucht friteuses van Inventum!

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF500HLD is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. Met 8 automatische programma's - maximale hoeveelheid frites 1500 gram. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

In maart 2021 uitgeroepen tot Beste Koop door de Consumentenbond. 

Inventum stelt dit jaar 1 vrijstaande koel- vriescombinatie en 3 hetelucht friteuses beschikbaar

 

1 tafelmodel vriezer gevuld met ijsdesserts van Boermarke Desserts