Voorwaarden

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de consumentenactie tijdens het VriesVerstival 2021 van het VriesVers Platform.

Algemeen

 • Deelnemen aan de actie kan van 1 tot en met 25 september 2021.
 • Deelname aan de actie is gratis en vrijblijvend.
 • Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
 • Minderjarigen tot 18 jaar dienen ouders/verzorgers toestemming tot deelname aan de actie te vragen.
 • Deelname van personen direct gerelateerd aan het VVP zijn uitgesloten van deelname

Prijzen en actiemechanisme

 • Op www.stemvriesvers.nl gaat men naar het onderzoek via de button 'Start hier met stemmen'.
 • Vervolgens vult men de gegevens in op de site die worden gevraagd.
 • Na het invullen van de gevraagde gegevens dingt men mee naar de prijzen die na afloop van de actie worden verloot door een stem uit te brengen op favoriete VriesVers Winkel en/of Producten van het Jaar 2021.


De prijzen die worden verloot, zijn:

2 x een minuut winkelen: Uit 2 verschillende categorieën komt een winnende winkel. In iedere winnende winkel kan een consument een minuut winkelen winnen, gesponsord door De VriesVers Keuken. Voorwaarden zijn: dat de consument gefilmd mag worden en dat deze vlog op FB en de site van de winnende winkel en van de VriesVers Keuken geplaatst mag worden. Van ieder product slechts 1 stuk. Er wordt gestart op de vriesversafdeling met 3 diepvriesproducten. Tabak, sterke drank, babyvoeding, staatsloten, postartikelen, kraskaarten, medicijnen en cadeaukaarten zijn uitgesloten van deze actie; Exacte voorwaarden worden voor de gratis minuut winkelen met de betreffende consument doorgenomen. Deze prijs heeft een maximale waarde van € 300,–.

2 x vakantie(cheque) van FarmCamps: ieder met een waarde van € 449,- (laag/hoogseizoen) De prijs wordt aangeboden op basis van boeking vóór 10 oktober 2021 en eigen vervoer. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, reserveringskosten, calamiteitendekking, gas, water en elektra

– De prijs is exclusief optionele extra’s, borg, toeristenbelasting en eventuele verzekeringen

– De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of tegoeden.

1 x vrijstaande koel- vriescombinatie KV1435S van Inventum: De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1435S heeft een totale netto inhoud van 165 liter. Het is een zuinige koel- vriescombinatie met energieklasse A+. Het vriesgedeelte, met een netto inhoud van 43 liter, heeft een invriesvermogen van 2,5 kg/24u. Verder is de koel- vriescombinatie voorzien van energiezuinige LED verlichting. De koel- vriescombinatie heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en twee eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken..

3 x hetelucht friteuse van Inventum: Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLD is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 3,5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. Met 8 automatische programma's - maximale hoeveelheid frites 1500 gram. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

10 x 2 entree kaarten Bonnefantenmuseum in Maastricht: Het Bonnefantenmuseum is een museum voor beeldende kunst in Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg. Het is een van de drie provinciale musea in Limburg. Het Bonnefantenmuseum is vooral bekend vanwege de collecties middeleeuwse beeldhouwkunst, Zuid-Nederlandse schilderkunst en hedendaagse kunst. Het Bonnefanten in Maastricht presenteert verrassende vaste collecties en wisselende tentoonstellingen van niet-mainstream kunst en kunstenaars. 

Voor alle prijzen gelden de voorwaarden die sponsoren daaraan verbonden hebben. Geen enkele prijs kan in geld of iets dergelijks worden uitgekeerd.


Uitkering van de prijzen

 • De winnaars van de prijzen worden ad random getrokken en krijgen uiterlijk voor eind oktober 2021 bericht. Geen bericht is geen prijs.
 • De bekendmaking van de hoofdprijzen geschiedt uiterlijk eind oktober 2021, nadat de 2 winnende winkels bekend zijn geworden. 
 • De overige prijzen worden uiterlijk begin november 2020 bekend gemaakt en indien van toepassing verzonden. Voorwaarde is wel dat de betreffende deelnemer een geldig postadres in Nederland heeft opgegeven.
 • Alle prijzen zijn persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan het VriesVers Platform.
 • Over de prijzen en de uitkering daarvan kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.


Rechten VriesVers Platform

 • VriesVers Platform behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens VriesVers Platform of derden.
 • VriesVers Platform behoudt zich tevens het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Indien er om andere redenen een geschil ontstaat tussen een deelnemer en VriesVers Platform, is het oordeel van laatstgenoemde bindend.
 • VriesVers Platform behoudt het recht om een prijs niet uit te keren.


Aansprakelijkheid 

 • VriesVers Platform, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit op enige andere wijze verband houdt met de actie.
 • Meer specifiek zijn VriesVers Platform, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden niet aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven die de winnaars eventueel maken in verband met de deelname aan de actie en/of met de aanvaarding en het gebruik van de prijzen voor enige schade, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met, de door haar uitgekeerde prijzen voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, storingen in haar netwerk-, computer hardware- of software van welke aard dan ook die het verlies van inzendingen van deelnemers tot gevolg heeft of de vertraging daarvan voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, het wijzigen of beëindigen van de actie. 

Diversen

Vragen en/of opmerking met betrekking tot deze actie, kunnen worden gesteld via info@devriesverskeuken.nl

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details