Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.
 

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Ga naar het stemproces, dan zie je vanzelf op welke genomineerden je kan stemmen.

2. Mijn favoriete supermarkt staat er nog niet tussen. Hoe meld ik die aan? 
Helaas is het niet meer mogelijk om jouw favoriete supermarkt voor deze editie op te geven. 

3. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is.
Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in.

4. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar mijn postcode wordt niet geaccepteerd.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, u kunt wel een postcode uit de woonplaats van de genomineerde winkel invullen.

5. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. Lukt het dan nog steeds niet, stuur dan een e-mail naar vragen@stemvriesvers.nl

6. Mag ik vaker stemmen?
Je kunt helaas maar 1 keer stemmen op jouw favoriete VriesVers Winkel van het Jaar 2021. Daarnaast mag je ook een stem uitbrengen op jouw favoriete VriesVers Product van het Jaar 2021 voor de categorie A-merken.

7. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete winkel of product heeft ontvangen?
Tussentijds is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete winkel of product is gestemd.

8. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.

9. Het lukt mij niet om te stemmen via de mobiele website
Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee je naar de normale website gaat. Je kunt dan op de normale website alsnog stemmen.

10. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan vanaf 1 september tot en met 25 september 2021 gestemd worden op zowel jouw favoriete VriesVers Winkel van het Jaar 2021 alsook VriesVers Product van het Jaar 2021.

11. Hoe worden de winnaars bepaald?
We werken dit jaar met 2 categorieën. De winnaars worden als volgt bepaald: de genomineerden met het hoogste gemiddelde cijfer en met het meeste aantal stemmen worden per categorie bekeken. Op deze manier maken kleinere genomineerden net zoveel kans op de titel uit hun categorie als grotere genomineerden in hun categorie! We hebben daardoor 2 winnaars in 2 verschillende categorieën en deze winkels mogen zich beiden laten huldigen tijdens het VVP WinnaarsEvent en mogen zich een jaar lang VriesVers Winkel van het Jaar 2021 noemen.

De landelijke winnaar per categorie wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Daarnaast worden landelijk ook SmartSpotters ingezet en zullen mystery guests de laatst overgebleven winkels, per categorie, bezoeken. Ook hun stem is van belang en telt mee in de eindbeoordeling van de winkels. 

12. Stemmen via Internet Explorer lukt niet, wat nu?
Een kleine groep mensen gebruikt nog Internet Explorer. Echter, dat worden er iedere dag minder. Het is daarnaast te bewerkelijk om de  verkiezingswebsites voor Internet Explorer up to date te houden. Gebruik jij nog wel Internet Explorer en werkt het stemmen niet naar behoren? Probeer dan te stemmen via je mobiel of gebruik bijvoorbeeld Google Chrome om je stem uit te brengen.

 

 

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details